Om bambussokker

Etter et amerikabesøk høsten 2010 kom vi for første gang over bambussokker. Etter litt testing på egenhånd ble vi så begeistret at vi kjøpte med en koffert full med bambus sokker tilbake til Norge. Etter å ha delt ut til venner, kjente og en rekke utvalgte fotterapeuter fikk vi så mange positive tilbakemeldinger at vi bestemte oss for at dette er et produkt også nordmenn trenger!

Etter å ha lett etter gode bambussokker i Norge, både i butikker og på nett, fant vi ikke noen som tilfredstilte vårt krav til design og slitestyrke. 
Da bestemte vi oss for å starte DoYouBamboo. I løpet av 3 år har vi designet og videreutviklet våre produkter, i tett samarbeid med vår ekslusive produsent i Sør-Korea. Våre produkter kan ikke sammenliknes med generiske lavpris-produkter laget i Kina. 100-vis av fornøyde kunder gir oss trygghet om at vi har markedets beste bambussokker.

I Østen har bambusfiber i generasjoner blitt brukt til å fremstille tøyfiber. Fordi bambusplanten vokser i et svært fuktig klima, har planten gjennom årtusener utviklet naturlig antibakterielle stoffer, som hindrer planten i å råte og å bli angrepet av sopp og andre skadedyr.

Disse antibakterielle egenskapene beholdes i bambusklær, dvs klær og tøy fremstilt av bambusfiber. Bambusklær er derfor meget godt egnet til sokker eller annet undertøy. Ubehagelig fotlukt skyldes uønskede bakterier på føtter, sokker og sko. Bambussokker bidrar til å redusere bakteriefloraen og gir dermed luktfrie, tørre og komfortable føtter. 

Tøy fremstilt av bambusfiber har også meget god pusteevne, og har en svært myk mikrostruktur, som også gjør sokkene myke og komfortable. 

 

 

 

Bambussokker Bambusfiber klær av bambus undertøy fotlukt fotsvette bambusfiber sokker av bambusfiber undertøy Enklere LivBambusokker